Afbeelding

Verkoop kavels Spechtenlaan in Odiliapeel

Wonen 1.092 keer gelezen

ODILIAPEEL | De laatste tien bouwkavels van het nieuwbouwproject Spechtenlaan in Odiliapeel zijn nu in de verkoop. De kavels liggen in het noordoosten van de nieuwbouwwijk. De verkoop gaat via inschrijving en verloting.

Het plan Spechtenlaan bestaat uit verschillende wijkgedeelten (vlekken). Begin 2018 zijn al zeventien bouwkavels in de zuidelijke vlek verkocht. Daarom is de gemeente per 1 november 2018 gestart met de verkoop van de tien bouwkavels in de noordelijke vlek. Het gaat om kavels voor zowel twee-onder-één kapwoningen als vrijstaande woningen. Ook gaat Area in dit gedeelte van de wijk een zestal huurwoningen realiseren. 

Inschrijven tot 30 november 
De inschrijftermijn voor de nieuwe kavels in het plan Spechtenlaan sluit op 30 november 2018. U kunt zich inschrijven via de Kavelwinkel van de gemeente Uden. Daar kunt u ook terecht voor meer informatie over de kavelindeling van het gebied en de soort bebouwing. Kavels waarvoor slechts één inschrijver is, worden direct toegewezen. De overige kavels zullen onder toezicht van een notaris worden verloot. 

Meer informatie
Kavelwinkel gemeente Uden, (0413) 28 14 44 of kavel@uden.nl. Of via www.woneninuden.nl.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant