Afbeelding

Film in De Pul: Eat That Question, over het leven van Frank Zappa

Kunst en cultuur 439 keer gelezen

UDEN | De Pul draait op woensdag 21 november de documentaire Eat That Question, over het leven van Frank Zappa. Aansluitend is er de tribute-act Aboslutely Frank om de muziek van Frank Zappa ook nog tot leven te laten komen. 

Met de documentaire 'Eat That Question' en een Zappa-tributeband, belooft het een avond te worden waar Zappa-liefhebbers helemaal aan hun trekken kunnen komen. Maar ook mensen, die wellicht nog niet zo bekend zijn met Frank Zappa, kunnen deze avond worden meegenomen in de wondere wereld van deze unieke muzikant. Eat That Question: Frank Zappa in His Own Words is een documentaire van Thorsten Schütte, die geheel bestaat uit fragmenten uit interviews met het grootste muzikale genie van de 20ste eeuw. Onmisbaar voor iedereen die nog nooit kennis heeft gemaakt met Frank Zappa, en verplichte kost voor de die-hard fans. 93 minuten lang zuiver goud in De Pul.

Reserveren voor de film kan via www.filmpul.com. Entree op de avond zelf kost 10 euro. De deuren gaan open om 19.30 uur, de film begint om 20.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant