Pipo en de Pakjespiet (foto: Nick van Ormondt)
Pipo en de Pakjespiet (foto: Nick van Ormondt)

Pipo de Clown met sintspecial in Theater Markant

Kunst en cultuur 667 keer gelezen

UDEN | Speciaal voor de kinderen komt Pipo de Clown, in de meest feestelijke periode van het jaar, met een bijzondere Sinterklaasvoorstelling naar Markant Uden: Pipo en de Pakjespiet. Een voorstelling voor de hele familie op vrijdagmiddag 30 november.

Muziek, humor en avontuur ontmoeten elkaar in deze bijzondere Sintspecial voor de hele familie. Dein mee op de vrolijke melodietjes en liedjes, bewonder de kleurrijke decors én beleef het spannende verhaal van Pipo en de Pakjespiet. In deze bewerking van Pipo en de Piratenprinses hebben Pipo, Mammaloe en de klunzige Klukkluk eindelijk een prachtig plekje gevonden voor de winter. Precies op tijd, want Sinterklaas en de Pakjespiet komen op bezoek. Cadeautjes en pepernoten, daar kijken Pipo en zijn vrienden al naar uit. En dus bereidt het dynamische drietal zich voor op de komst van de Sint met hun muzikale circusvoorstellingen. Maar, met de Dikke Deur in de buurt is het de vraag of dat ook zal lukken. Op sluwe wijze bedenkt hij weer een plannetje. Zal zijn list deze keer wel werken of is Pipo de Dikke Deur toch weer te slim af?

Kom verkleed
Alle kinderen worden uitgenodigd om verkleed als circusartiest of circuspiet naar het theater te komen en mee te doen aan de Sapperdeflap Verkleedwedstrijd. Ze maken kans op een leuke verrassing. Na de voorstelling is er in de foyer een uitgebreide meet & greet met Pipo en zijn vrienden. De voorstelling begint om 16.00 uur te zien. Tickets kosten 15 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant