Afbeelding

Vluchtelingenwerk Uden bereidt zich voor op Sinterklaasfeest

Human Interest 914 keer gelezen

UDEN | VluchtelingenWerk Uden is bezig met de voorbereidingen voor een Sinterklaasfeest op 5 december. Saskia van Heumen teamleider VluchtelingenWerk: "Sinterklaas is een echt Nederlands kinderfeest, waar wij statushouders over willen informeren en laten mee genieten."

De voorbereidingen zijn in volle gang. Dankzij een initiatief van een Udense die een inzamelingsactie heeft gehouden op Facebook, heeft VluchtelingenWerk Uden dit onder andere mogelijk kunnen maken. "Onze vrijwilligers en een aantal clienten zijn flink aan de slag gegaan om het een mooi feest te laten worden. Een feest dat zal starten met uitleg over Sinterklaas en het samen zingen van Sinterklaas liedjes. De Goedheiligman en zijn pieten zullen ook op bezoek komen en de kinderen verblijden met een kado. We zien uit naar een gezellige middag samen. Ik ben er trots op dat we dit met zoveel enthousiasme samen met oude en nieuwe Udenaren en de Udense middenstand mogelijk kunnen maken", aldus Saskia.

We zijn op zoek naar vrijwilligers die met net zoveel enthousiasme een steentje zouden willen bijdragen voor VluchtelingenWerk Uden. Heb je interesse? Bel naar 0413 26 90 37, of stuur een email naar uden@vluchtelingenwerk.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant