Het cabaretduo OLDENHERMANNS
Het cabaretduo OLDENHERMANNS Foto: Karel Sanders

UNSEXED: sex, drugs & rock 'n roll van de indoorspeeltuin

Kunst en cultuur 409 keer gelezen

NISTELRODE | Cabaretduo OLDENHERMANNS speelt morgenavond UNSEXED in het Nesterlé theater. Een pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend en (bijna altijd) sexy pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag.

In een onnavolgbare reeks van scherpe, geestige, harde en ontroerende scènes rennen Lize van Olden (34) en Anna Hermanns (36) van zandbak naar darkroom en van hockeyveld naar nachtclub. Op stiletto's, op de bakfiets, als vrouw, als man of kruipend over straat. Maar altijd in stijl. Vanaf de rand van de zandbak overzien zij hun leven en gaan ze op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur. Ze doen een krampachtige poging om de façade van een mooi en gelukkig leven in stand te houden. Maar helaas, ook zij moeten geloven aan de vuige, ongemanierde, overspannen en eerlijke kant die achter de zandbakrand schuil gaat. De naakte waarheid, maar dan wel in een designerjurkje.

OLDENHERMANNS
OLDENHERMANNS won als OLDENOSBORN in 2014 het Cameretten Festival. Lize van Olden en Anna Hermanns hebben door hun beeldende, absurde, fysieke spel een geheel eigen stijl ontwikkeld. Het duo leerde elkaar kennen tijdens de acteursopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Lize en Anna vonden elkaar in dezelfde nuchtere blik, en fascinatie voor de soms absurde wereld om hen heen. Ze maakten voorstellingen voor de Winterparade (COACH) en het Edinburgh Fringe festival (SCALA). Altijd met pijnlijk herkenbare situaties, gestoorde sketches, absurde personages en wendingen. UNSEXED is na '#Life' hun tweede voorstelling. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via www.nesterle.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant