De dansvereniging bestaat 25 jaar
De dansvereniging bestaat 25 jaar

26e dansweekend van dans- vereniging Swifters Odiliapeel

Algemeen 797 keer gelezen

ODILIAPEEL | Voor de 26ste keer zal dansverenging Swifters het weekend van 22 en 23 december hun dansweekend organiseren.

Dansvereniging Swifters uit Volkel tovert gemeenschapshuis Terra Victa in Odiliapeel om tot een dansdorp waar iedereen het hele weekend van kan genieten. Het wordt een speciaal weekend voor de vereniging, omdat zij 25 jaar bestaat. Met op zaterdag 22 december een avond met dans van de gehele dansvereniging Swifters, tonpraoters en cabaret onder meer van Rob Scheepers, Frans Bevers, Peter v.d. Maas, Berry Knapen, Dirk Kouwenberg en Tlupt oit de hand. Ook mensen van buiten Odiliapeel zijn uiteraard welkom. De entreekosten voor deze avond zijn 15 euro. In de voorverkoop zijn kaarten voor 12,50 euro verkrijgbaar. Kaarten worden verkocht tijdens openingstijden bij kapperij N'stijl in Venhorst, Country Store in Odiliapeel en Drogisterij Wijnen in Odiliapeel. Kaarten reserveren kan ook per mail, via dvswifters@gmail.com.

Toernooi
Het danstoernooi vind plaats op zondag 23 december. Het dansmarieke van vroeger is niet meer, maar de dansers brengen nog steeds karakteristieke gardedansen van vroeger, in een frisser, moderner jasje. Ook het showdansen heeft de nodige metamorfose ondergaan. Jullie kunnen genieten van meerdere disciplines zoals show karakter, show modern en show Freestyle. Bij het danstoernooi van zondag 23 december treden 's morgens de minioren en junioren op. Vanaf ongeveer 14.00 uur tot ongeveer 19.00 uur volgen de jeugd- en hoofdklasse. Het danstoernooi start om 09.30 uur. De entreeprijs voor deze zondag bedraagt 4 euro. Kinderen en 65-plussers betalen 2 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant