Afbeelding
Foto: Mark Engelen

Snelle scènes en absurde grappen van Rundfunk

Kunst en cultuur 576 keer gelezen

UDEN | Het succesvolle duo Rundfunk komt naar Uden. Na de bekende televisieserie besloten de heren terug te gaan naar het theater. Een voorstelling met veel lovende recensies waarbij het publiek niet meer bijkomt van het lachen. Op zaterdagavond 22 december zijn de mannen te zien in de Theaterzaal van Markant Uden.

Het hilarische duo Rundfunk, bestaande uit Tom van Kalmhout en Yannick van de Velde, komt terug naar het theater. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste voorstelling een vloedgolf aan lovende recensies. Nu komen de mannen terug naar het theater met hun nieuwe voorstelling Wachstums schmerzen. In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelen de jongetjes het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn. 'Je komt huilend ter wereld, je sterft alleen en daartussenin wordt het allemaal niet veel beter. Opgroeien is een aaneenschakeling van eenzaamheid, onzekerheid, verdriet en het rusteloos verlangen naar meisjes van drie jaar ouder. Of van drie jaar jonger. Of gewoon van drie jaar oud. Het maakt niet uit, je kreeg ze toch niet.'

Wachstums schmerzen begint om 20.15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten € 23,00 (excl. € 1,50 ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.
 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant