Afbeelding

Wie verdient het om op vakantie te gaan?

Algemeen 1.621 keer gelezen

VEGHEL | Reisburo de Wit zoekt mensen uit de regio die (al geruime tijd) niet op vakantie zijn geweest vanwege financiële redenen. Mensen kunnen gezinnen nomineren voor de kerstactie van het reisbureau. Rond kerst wordt het winnende gezin bekend gemaakt.

Van 1 december tot en met 21 december geeft De Wit iedereen in de omgeving van de reisbureaus de mogelijkheid om via de website een gezin te nomineren die een vakantie verdient. Het moet hierbij gaan om een gezin dat wegens ontbrekende financiële middelen al tijden niet op vakantie is geweest en het echt verdient om een keer in het zonnetje gezet te worden. Een gezin nomineren kan via de volgende link: www.reisburodewit.nl/reismetjehart.
Travelcenter de Wit doneert 5 euro per boeking die in de kantoren wordt gedaan in de periode van 1 tot en met 31 december. Daarnaast willen ze klanten die in december boeken tevens de mogelijkheid bieden om een bedrag naar keuze te doneren, dat volledig ten goede komt aan dit goede doel. Wanneer een klant er voor kiest om een bedrag van 5 euro of hoger te doneren, zal Travelcenter de Wit haar eigen inleg verdubbelen (maximaal 10 euro).
Uit alle nominaties die tussen 1 en 21 december worden gedaan, wordt één gezin gekozen dat in 2019 mag gaan genieten van een kosteloze vakantie. De stichting Reis met je Hart neemt contact op met het gelukkige gezin en kiest een passende reis voor hen uit.

Wanneer Reisburo de Wit een dusdanig groot bedrag verzamelt, maken ze ná de kerst nog een of meerdere gezinnen blij met een vakantie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant