Mooie prijs voor 7th Sunday.
Mooie prijs voor 7th Sunday.

7th Sunday Festival 'Best Grand Festival'

Algemeen 2.033 keer gelezen

ERP | 7th Sunday Festival is door Festivalchart verkozen tot 'Best Grand Festival' van de Benelux. 35.000 festivalliefhebbers hebben gestemd op de ranglijst waar de grootste festivals aan meedoen. Festivalchart is het eerste onafhankelijke online platform waar dance festivals uit de Benelux beoordeeld kunnen worden op acht belangrijke kenmerken: locatie, sfeer, line-up, prijs, faciliteiten, logistiek, geluid en green (milieubewust). 7th Sunday wordt ieder jaar tijdens Pinksteren gehouden op De Roost in Erp.

7th Sunday Festival won in 2013 en 2017 al eerder de prijs voor 'Best Medium-Size Festival', maar dit jaar sleept het festival, georganiseerd door Par-T, de prestigieuze prijs voor grootste festival (meer dan 25.000 bezoekers) in de wacht.

Start Pre-Sale
7th Sunday Festival trekt afgelopen jaren 40.000 bezoekers en is steevast uitverkocht. Op 9 juni vindt de elfde editie plaats en zijn er wederom zestien area's, met onder andere EDM, Harder Style, Techno, Urban en live-muziek. Vanaf nu is het mogelijk om jezelf te pre-registreren en kans te maken om, op 23 januari om 19.00 uur, een ticket voor 7th Sunday Festival met 5 euro korting te bemachtigen. De Standard Sale start 30 januari om 19.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant