Stefan en Peer
Stefan en Peer

Theaterspoor: voorstelling 'De Liedjesatlas' in De Nieuwe Pit

Kunst en cultuur 686 keer gelezen

UDEN | Het Theaterspoor loopt volgende week door de Udense wijk Bogerd/Vijfhuis. Op woensdag 23 januari spelen Peer, Stefan en Thijs de voorstelling De Liedjesatlas, voor iedereen vanaf 4 jaar.

Als je je oor tegen de atlas drukt, hoor je de gesmoorde klanken van liedjes uit alle windrichtingen. Sla de atlas maar open! Als je bladert, ontmoet je de verliefde indiaan en ontdek je wat de leukste kok van Suriname klaarmaakt. Maar ook: hoe ziet een school in Afrika eruit? Welke dieren wonen er in Indonesië? En wat krijg je in een Spaans restaurant op je bord?

Doe vooral lekker mee
In deze gezellige doe-vooral-lekker-mee!-voorstelling laten de Tilburgse rasentertainer Peer de Graaf, topgitarist Stefan Blankestijn en pianist Thijs Borsten horen met welke muziek kinderen in andere landen opgroeien. Alle liedjes hebben ze vertaald.

Informatie
De voorstelling wordt gespeeld in De Nieuwe Pit aan de Bogerdstraat 19A in Uden. Aanvangstijd is 14.30 uur. Kaartjes kosten 4 euro en zijn te koop aan de zaal. Zolang de voorraad strekt. Reserveren is raadzaam en kan via reserveer@theaterspoor.nl of (0413) 247 684.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant