SIOL en HBV bleven steken op een 1-1 gelijkspel. (foto's: Gerno de Haas)

4H: Cuijkse derby onbeslist, Milsbeek scoort er vijf bij FC Uden

Voetbal 374 keer gelezen

KATWIJK/UDEN | SV Milsbeek is opgeklommen naar de derde plaats in de vierde klasse H dankzij een knappe uitoverwinning bij FC Uden. Op het Udense kunstgras werd het 3-5 voor de gasten. HBV liep een puntje in op FC Uden na een 1-1 gelijkspel tegen SIOL. Een hard gelag voor de Beersenaren, die de gelijkmaker pas in blessuretijd zagen vallen.

Jeroen van Sonsbeek kopte al na een ruim kwartier spelen HBV op voorsprong in het Cuijkse onderonsje. Diezelfde Van Sonsbeek kreeg daarop een opgelegde kans op 0-2, maar hij vond de SIOL-doelman. Nadat de thuisploeg al de lat en paal hadden geraakt, zette Rafael Letemahulu zich in blessuretijd achter de bal. Zijn vrije trap verdween via een Beers been in het doel: 1-1.