Afbeelding
Foto: Henk Lunenburg
FOTO'S

Eerste editie Bistro Initialis levert 30.150 euro op

Algemeen 1.209 keer gelezen

UDEN | Initialis, de grootste ondernemersclub van Uden, verzorgde vrijdag voor de eerste keer een nieuw evenement: Bistro Initialis. Dennis van de Donk, voorzitter van Initialis, kijkt zeer tevreden terug. "We wilden een gezellige avond met mensen die Stichting Vrienden van Sint Jan een warm hart toe dragen." 

Hij vervolgt: "Met een lekker diner, verzorgd door Big Boys BBQ, gezellige muziek van Feestband de Dop en een veiling onder leiding van Marcel de Laat, was de avond zeer geslaagd. De veiling bracht maar liefst 30.150 euro op. Een prachtig bedrag voor een fantastisch stichting die er alles aan doet om ouderen in verzorgingshuis Sint Jan het leven net dat beetje extra te laten vieren!"

Iets doen voor Uden
Initialis heeft in haar handvest staan dat zij iets doet voor Uden. In het verleden was dat Tech Event en Uden Live, maar dit keer werd gekozen voor een fundraiser voor een goed doel. Van de Donk: "Er zijn volop grote evenementen in Uden, daar zoekt Initialis het dus niet meer in. We kijken naar datgene wat onze leden willen en koppelen dat aan onze doelstelling om iets te doen voor Uden. Dit keer realiseerden we een pop-up restaurant in het Handelshuys (oude ROC gebouw). Een prachtige locatie waar je in eerste instantie niet aan denkt. Vervolgens schreven 125 mensen zich in voor een gezellige avond en kregen zij een vol programma voorgeschoteld. Het is Initialis goed bevallen, het kan zo maar dat we deze Bistro Initialis nog een keer organiseren." Het bedrag dat nu is opgehaald, kan nog hoger uitvallen omdat er ook nog een actie werd gehouden in samenwerking met het Wijnhuis Uden. Initialis zal op korte termijn het definitieve bedrag officieel overhandigen aan de Vrienden van Sint Jan.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant