Afbeelding

Alle hits van ABBA in één avond met ABBA Fever

Kunst en cultuur 796 keer gelezen

UDEN | ABBA Fever brengt de muziek van ABBA op zaterdag 26 januari naar De Pul in Uden. Al veertig jaar trekt de muziek van ABBA alle generaties de dansvloer op en dat is met deze tribute-act niet anders.

De twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee rasmuzikanten als Björn en Benny, aangevuld met een 5-koppige swingende liveband, zorgen dat aankomende zaterdag een levensechte seventies-sfeer wordt neergezet. Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen in deze concertshow en ook de echte ABBA-fans worden verrast met enkele vergeten, maar prachtige albumtracks.

Kostuums
Naast de muziek van ABBA zijn de handgemaakte kostuums van de muzikanten vergelijkbaar met ABBA zelf. Zelfs de witte vleugel en podiumaankleding worden voor deze show aangepast. Dit alles maakt een show van Abba Fever tot een onvergetelijke meezingavond. Iedereen zal de show van Abba Fever ervaren als een ware revival van een ABBA-concert. Het is dan ook niet voor niets de beste ABBA-tribute van Europa.

Informatie
Een kaartje in de voorverkoop kost 15.25 euro, inclusief servicekosten. Kaarten voor optredens in De Pul zijn verkrijgbaar via www.livepul.com, Ticketmaster en alle Primera-filialen. De show in De Pul begint om 21.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant