Afbeelding

Vocalgroep Haverstro zoekt versterking

Kunst en cultuur 1.093 keer gelezen

UDEN | Vocalgroep Haverstro is op zoek naar versterking; het liefst met een sopraan en een bas. De leden zingen een jazzy en swing repertoire en repeteren elke maandagavond in Zorghotel Udens Duijn (achter het ziekenhuis) in Uden. Het vocaal ensemble staat onder leiding van dirigent Ad de Vries, tevens de oprichter.

Haverstro bestaat uit enthousiaste zangers, afkomstig uit Veghel, Uden, Ravenstein en Reek. Een uitdagend repertoire wordt niet uit de weg gegaan. Wat te denken van Angel van Sarah McLachlan, Blue Skies en What'll I do van Irving Berlin of Lullabye van Billy Joel en Hide and Seek van Imogen Heap. Maar ook nummers als Java Jive van Ben Oakland en A Nigtingale Sang in Berkeley Square worden niet uit de weg gegaan. Het koor en dirigent zijn altijd op zoek naar perfectie in samenzang, muzikaliteit en niet te vergeten: het verhaal van het lied vertellen.

Naast het zingen is ook het sociale aspect niet onbelangrijk. Na iedere repetitie blijven de leden en dirigent nog even gezellig bij elkaar onder het genot van een glaasje wijn of bier. Dus zoek je een vocalgroep met niet alledaagse nummers? Dan moet je zeker een keer komen luisteren op een maandagavond. Er wordt op dit moment geoefend voor een uitvoering op 17 maart tijdens Uden Laat Van Zich Horen, in Theater Markant. En waar de naam Haverstro vandaan komt? Dat kun je het beste vragen aan de vocalgroep zelf. Voor meer informatie kan gebeld worden naar Ad de Vries, via telefoonnummer 06 53 80 79 21.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant