Peelpop sluit af met een ode aan Michael Jackson
Peelpop sluit af met een ode aan Michael Jackson

Programma Boekels festival Peelpop 2019 bekend

Kunst en cultuur 829 keer gelezen

BOEKEL | De organisatie van Peelpop heeft voor de editie van 2019 weer acht tributebands weten vast te leggen. Zaterdag 16 maart is de elfde editie van Peelpop en ook dit jaar wordt manege Rutger van Herpen aan de Statenweg 5 in Boekel omgetoverd in twee heuse concerthallen alwaar de allerbeste bands van deze aardbol worden geïmiteerd door de allerbeste tributebands.

Opener in de rockarea is Tonight Tonight, een nieuwe regionale topper die het repertoire speelt van The Smashing Pumpkins. In de swingarea neemt Back to Blondie de opening op zich. Deze band zijn de winnaars van de Battle of the Tributebands 2018 met hun repertoire van Blondie. Liefhebbers van AC/DC komen aan hun trekken met Bon Scotch, met nummers alleen ten tijden van de legendarische zanger Bon Scott. Vijf ervaren muzikanten die de perfectie en de live sound van Kings of Leon uitstekend benaderen staan op het podium onder de naam W.O.T.

Een kleine aardbeving zou ook zomaar in Boekel kunnen plaats vinden als de heren van Rage Against The System uit hun speakers de nummers van Rage Against The Machine laten knallen. Desperado is een topformatie die het oeuvre van the Eagles brengen op een manier die je beslist niet mag missen. Wil je de Metallica tribute the Unforgiven nog een keer zien dan is dat mogelijk op Peelpop. De band heeft namelijk besloten te gaan stoppen na 2019 en gaat knallend afsluiten in de rockarea. De afsluiter op Peelpop 2019 is een grootse show met een ode aan de King of Pop: Michael Jackson. Het podium wordt ingeruimd voor een show vol zang en dans begeleid door een live band aangevuld met verkleedpartijen.

De deuren gaan om 18.00 uur open en de muziek stopt om 01.00 uur. Kaartjes aan de kassa kosten 30 euro en in de voorverkoop 25 euro. De kaartverkoop is reeds begonnen. Deze zijn te verkrijgen bij Guitar King in Boekel, Primera in Uden, de Buurman in Odiliapeel, Will'm in Veghel, Cadans in Gemert en zijn via www.peelpop.nl ook online te bestellen. Peelpop hanteert een minimum leeftijd van 18 jaar en er is een streng anti-rook beleid. Op de site vind je ook alle informatie die je maar weten wilt, check www.peelpop.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant