Team Van der Valk Uden-Veghel (foto: Henk Lunenburg)
Team Van der Valk Uden-Veghel (foto: Henk Lunenburg)

5-jarig bestaan en prijs voor Hotel Van der Valk Uden-Veghel

Algemeen 2.337 keer gelezen

UDEN | Het was dubbel feest bij Hotel Van der Valk Uden-Veghel gisteren. Naast het vieren van het 5-jarig bestaan ontving het hotel in Uden een award voor beste prijs-kwaliteitverhouding.

Het hotel opende vijf jaar geleden op 29 januari tijdens een feestelijke bijeenkomst haar deuren. Gisteren werd het hotel, gelegen tussen de A50 en het natuurgebied De Maashorst, opnieuw feestelijk aangekleed om bij het jubileum stil te staan. "We zijn heel trots op wat we in deze vijf jaar, een relatief korte tijd, bereikt hebben", vertelt medewerkster Amber Galestien-Kuin. Dat ze op dezelfde dag ook nog eens een award ontvingen voor hotel met de beste prijs-kwaliteitverhouding is een mooie toevoeging. "Gasten van HotelSpecials hebben ons hotel beoordeeld. Deze beoordelingen hebben ons de award bezorgd, waarmee we natuurlijk heel blij zijn." Het hotel won de award met een 9.0 als gemiddelde reviewscore.

Stapje extra
De medewerkers zien de prijs als extra motivatie. "We krijgen al veel positieve reacties, maar natuurlijk blijven we hard werken om de service nog beter te maken. We zijn altijd bezig om net dat stapje extra te realiseren voor onze gasten." Het is niet de eerste prijs die het hotel ontvangt. Zo werden ze eerder al uitgeroepen tot "Beste Hotel van Noord-Brabant' én 'Beste design hotel van Nederland'. "We zijn met al onze medewerkers een hecht team en realiseren dit alles echt samen. Op naar nog meer successen én jaren."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant