Zo komt het boek eruit te zien
Zo komt het boek eruit te zien

Lankes brengt boek uit over 50 jaar buurtschap

Human Interest 1.162 keer gelezen

UDEN | Buurtschap Lankes in Uden viert in juni feest. Bij het 50-jarig jubileum van de buurtvereniging Lankes verschijnt ook een boek over deze buurtschap. Een eenmalige uitgave, waarvoor nu alle belangstellenden kunnen intekenen.

Buren Piet Fennis en Ria Egelmeer liepen een aantal jaren geleden allebei rond met het idee om de verhalen van de mensen en de geschiedenis van het buurtschap Lankes op te tekenen. Ze hebben de handen ineen geslagen en toen ze hoorden dat in 2019 het 50-jarig jubileum van de buurtvereniging van Lankes zou zijn, wilden ze dan het boek klaar hebben. Buurtgenoten Christel van de Locht en Cor van Dooren werden gevraagd voor de vormgeving en de fotografie. Deze vier mensen zijn al sinds begin 2015 samen met veel plezier bezig om het boek vorm te geven. Er zijn foto's gemaakt van alle bewoners en hun huizen en de verhalen zijn opgetekend, ongeacht of iemand wel of niet lid is van de buurtvereniging. Verder worden ook de geschiedenis en achtergronden van het buurtschap zelf beschreven in dit boek.

Bestellen
Bij het 50-jarig jubileum in juni wordt het boek gepresenteerd. Iedereen die belangstelling heeft kan nu een of meerdere exemplaren bestellen van deze eenmalige uitgave. Er worden geen herdrukken gemaakt in verband met de hoge kosten daarvan. De kosten voor het boek bedragen tussen de 25 en 30 euro, afhankelijk van de oplage. Je kunt het boek tot 1 april 2019 bestellen. Vervolgens ontvang je een betaalverzoek en na betaling is de bestelling definitief. Aanmelden kan door je gegevens te mailen naar reggs@kpnmail.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant