In het appartementencomplex zijn acht verschillende woningtypen
In het appartementencomplex zijn acht verschillende woningtypen

Nieuw appartementencomplex in Kloosterpark in Uden

Wonen 2.322 keer gelezen

UDEN | Medio 2019 wordt naast Het Retraitehuis in Uden het Kloosterpark appartementencomplex opgeleverd. 44 comfortabele huurappartementen met een mogelijkheid voor extra zorgvoorzieningen. De appartementen liggen in de grote monumentale tuin van Het Retraitehuis.

Een unieke, rustige en geborgen locatie met prachtige omliggende natuur waarin je naar hartenlust kunt recreëren. De appartementen krijgen een eigen hoofdingang, maar is ook via een overdekte passage direct verbonden met Het Retraitehuis.

Riante woningen
In het appartementencomplex zijn acht verschillende woningtypen. Alle woningen hebben een balkon met wijds uitzicht op de omgeving en zijn voorzien van moderne gemakken als een video-intercomsysteem. Ook is er in het gebouw een scootmobielruimte nabij de hoofdingang, zodat deze gemakkelijk gestald en opgeladen kunnen worden.

Services en zorg
Op de begane grond van Kloosterpark worden ruimtes verhuurd aan zorg- en serviceverleners waar je binnen het comfort van je eigen woonomgeving gebruik van kunt maken. De service- en zorgverlening vanuit Het Retraitehuis worden verzorgd door Laverhof. Laverhof is een gerenommeerde zorgorganisatie, die in uiteenlopende service- en zorgbehoeften kan voorzien. Naast persoonlijke en huishoudelijke verzorging zijn ook andere vormen van ondersteuning, verpleging of behandeling mogelijk. Laverhof stemt de zorgverlening samen met jou af op je persoonlijke behoefte.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant