Afbeelding

Poes Grime zoekt een huisje

Human Interest 493 keer gelezen

UDEN | Asieldier van deze week is Grime. Grime is een mooie zwart witte poes van nog maar 2 jaar. Ze is dus nog hartstikke jong en heeft haar hele leven voor zich. Dat leven wil ze graag delen met haar eigen verwenmensen. Ze vindt het fijn om gezelschap te hebben en laat zich graag aaien. Ze is daardoor moeilijk op de foto te zetten omdat ze niet stil blijft staan. Ook is ze snel afgeleidt door alle geluiden en beweging in

het asiel. Grime zoekt een liefdevol huisje zonder andere katten. Daar houdt ze namelijk niet van.

Ze loopt zelfs weg van een aai-sessie als er een andere kat in de buurt komt, dus voor ons is het duidelijk dat deze knappe dame het huis niet wil delen met een soortgenootje.

Hokazo Nieuws
Vrijdag 15 maart is het NL Doet. Ook dierenopvangcentrum Hokazo doet hieraan mee. Zij willen hun kattenverblijven opknappen en daar kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken. De kattenverblijven kunnen wel een nieuwe lik verf gebruiken en dit staat dan ook gepland voor 15 maart tussen 10.00 en 16.00 uur. Wil jij helpen? Je kan jezelf aanmelden maar ook inschrijven als groep. Dat kan via de volgende link: www.nldoet.nl/klus/verven-van-catterys.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant