Deelnemers kunnen kiezen uit opties van 35, 45 en 55 kilometer
Deelnemers kunnen kiezen uit opties van 35, 45 en 55 kilometer

Volkelse veldtoertocht TWC Volkel in bosrijke Maashorst

Sport 689 keer gelezen

VOLKEL | TWC Volkel houdt zondag 10 wederom de Volkelse veldtoertocht in de bosrijke Maashorst in de omgeving van Uden, Schaijk en Zeeland, waar de veldrijders van een mooi stukje natuur kunnen genieten.

Door extra lussen kunnen de deelnemers kiezen uit de uitdagende opties van 35, 45 en 55 kilometer. De route is volledig gemarkeerd met pijlen en gaat naar unieke plekjes in de Maashorst nadat eerst de beklimming van de oude stortplaats is volbracht.

Voorzieningen
Op de pauzeplaats kunnen de deelnemers weer even op krachten komen met soep, thee en diverse versnaperingen die geheel gratis worden aangeboden. De deelnemers worden op de route bij eventuele malheur bijgestaan door leden van TWC Volkel en kunnen na afloop de fiets afspuiten bij De Sprong of eventueel douchen in één van de kleedkamers van sporthal De Wervel.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf 8.30 uur tot en met 10.00 uur in jeugdhuis De Sprong aan Aert Willemsstraat 8 in Volkel. In het dorp staan verkeersregelaars die iedereen naar een geschikte parkeerplaats loodsen. Inschrijfgeld is 4 euro voor NTFU-leden, 5 euro voor personen zonder lidmaatschap van de NTFU en voor jeugd tot en met 15 jaar is deelname gratis. Voor vragen kan contact opgenomen worden via info@twcvolkel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant