Afbeelding
Foto: Marianne Biesterbos

Foto van vroeger: koude winter in januari 1963

Historie 1.454 keer gelezen

Marianne Biesterbos kwam deze foto tegen in een album van 'heel lang geleden'. "Het was in de koude winter van januari 1963. De foto is genomen in de Kleefsestraat, met op de achtergrond de Heinsbergenstraat. De straat werd toen onder water gezet om iedereen te kunnen laten schaatsen. Ik woonde destijds ook in de Kleefsestraat op nummer 11. Ik ben hier aan het schaatsen en moest het nog leren. Aan beide zijden van mij werd ik vastgehouden. Rechts van mij Martin Tiebosch en links van mij Tonnie Donkers. Martin woonde destijds ook in de Kleefsestraat en Tonnie Donkers werkte bij Bisschops in de Kleefsestraat die daar een atelier had, volgens mij."

"Ik zeg altijd tegen hen: ik heb jullie bij elkaar gebracht. En dat is ook zo. Op 19 december dit jaar zijn ze 50 jaar getrouwd. Het klopt precies. Onlangs vertelden ze mij dat ze zes jaar verkering hebben gehad. En nog steeds bij elkaar. Hoe mooi is dat?"

Weet jij nog wat te vertellen over deze foto, of heb je zelf een foto die je in wilt sturen? Geef het door aan info@udenarchief.nl of redactie@udensweekblad.nl. Kijk ook eens op de website www.udenarchief.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant