Kat Beau
Kat Beau

Twee kattenmaatjes zoeken samen een huisje

Human Interest 514 keer gelezen

UDEN | Twee asieldieren van de week deze keer. Dit zijn Beau (foto) van 3 jaar en Jacky van 1 jaar, twee katten die maatjes zijn geworden in het asiel. Beide bang voor mensen zochten ze steun bij elkaar en inmiddels zijn ze zo hecht dat we ze graag samen willen herplaatsen.

Ze worden langzaam maar zeker dapperder. Ze beginnen te beseffen dat we geen kwaad in de zin hebben en maken mooie stapjes. Ze verstoppen zich niet meer en eten met smaak van het vleesvoer wat we voor ze klaarzetten. Aaien is nog wel een brug te ver.

Ze willen graag een rustig en liefdevol huisje zonder kleine kinderen, waar ze de tijd krijgen om rustig te wennen en uit hun schulp te kruipen.

Hokazo Nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo is op zoek naar kattenbrokken. "Met nog ruim 70 katten gaat het kattenvoer er sneller doorheen dan ons lief is. Dus wij en onze katjes zouden heel blij zijn als wij kattenbrokken mogen ontvangen als donatie. Alle soorten brokken zijn welkom en het kan altijd tijdens openingstijden gebracht worden. Hartelijk dank, ook namens onze katten."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant