Afbeelding

Laatste Singer Songwriter Sunday van dit seizoen

Kunst en cultuur 389 keer gelezen

UDEN | De laatste Singer Songwriter Sunday van dit seizoen vindt aanstaande zondag om 16.30 uur plaats in De Pul. Onder andere A Balladeer, Rens Ouburg en de Udense Anouk van Grunsven en Puck Zegers staan op het podium.

Tijdens Singer Songwriter Sunday wordt de zaal van De Pul omgetoverd tot een grote huiskamer, met zitplekken, aangekleed met kaarsjes en lampen. Te midden van dit alles zullen op zondagmiddag verschillende Singer Songwriters het podium betreden om deze grootste woonkamer van Uden te vullen met muzikale klanken.

A Balladeer & Kúla
De programmeurs van De Pul maken iedere editie weer een mix van bekende en minder bekende namen. Zo staat deze editie A Balladeer, genomineerd voor 3FM- en TMF-awars en winnaar van de Zilveren Harp 2007. A Balladeer brengt met zijn verhalende liedjes kun je kennen van zijn nummers Swim With Sam of Superman Can't Move His Legs. Hij stond op festivals zoals Lowlands. Iets waar het Udense duo Kúla alleen nog maar van kan dromen. De Udense meiden Puck (15) en Anouk (18) openen zondagmiddag het evenement. Deze muzikale dames vormen sinds kort een muzikaal duo en het optreden in De Pul is een van hun eerste optredens. Naast Kúla en A Balladeer maken de Belgische Josephine en de Nederlandse singer songwriter Rens Ouburg het programma van zondagmiddag compleet.

Informatie
Een kaartje in de voorverkoop kost 11,30 euro, inclusief servicekosten. Kaarten voor optredens in De Pul zijn verkrijgbaar via www.livepul.com, Ticketmaster en alle Primera-filialen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant