Afbeelding

De Karawanken geeft gratis koorscholing voor zangers Oost-Brabant

Kunst en cultuur 713 keer gelezen

UDEN | Mannenkoor De Karawanken uit Uden/Volkel start op donderdag 7 maart met een koorschool voor de hele regio Oost Brabant. In vier sessies maak je kennis met muziek in het algemeen, koorzang en inzicht in het repertoire.

Zo'n cursus kan uiteindelijk leiden tot het toetreden tot het mannenkoor De Karawanken, maar dat is niet verplicht. Doel van de Karawanken met deze koorscholing is om mannen uit de hele regio gelegenheid te bieden nader kennis te maken met muziek en koorzang en ze te laten ervaren dat zingen voor iedereen is weggelegd en veel plezier kan geven in het leven. De vier gratis lessen zijn op donderdagavond 7,14, 21 en 28 maart van 19.00 tot 19.45 uur in repetitielokaal De Sprong aan de Aert Willemstraat 8 in Volkel. De lessen worden gegeven door dirigent Marcus de Haard, Na de les op de koorschool kan men aansluitend ook kennismaken met de zang van het koor tijdens de repetitie die eveneens op donderdagavond plaats vindt van 20.00 tot 22.15 uur. Is de interesse gewekt, meld je dan aan bij een van de leden van De Karawanken of via het secretariaat: secretariaat@karawanken.nl.

De Karawanken
De Karawanken is het grootste mannenkoor in de regio Oost Brabant met meer dan 60 leden. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.karawanken.nl of op Facebook, door de Karawanken te like-en.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant