Je kunt bij Smits Opleidingen een scooteropleiding volgen.
Je kunt bij Smits Opleidingen een scooteropleiding volgen.

Smits Opleidingen opent vestiging in Uden

Algemeen 1.596 keer gelezen

OSS/UDEN | Smits Opleidingen is met ingang van maandag 11 februari ook gevestigd in Uden. Aan de Neutronenlaan 50 beschikt Smits over een opleidingslocatie waar zowel praktijkopleidingen als ook theorielessen gegeven gaan worden. "Een mooie uitdaging", aldus eigenaar Arno Smits.

Smits had al behoorlijk wat zakelijke klanten in de regio Uden voor onder andere BE-aanhangwagen-, vrachtwagen- en heftruckopleidingen. Maar ze kregen ook steeds meer aanvragen van particulieren voor de scooter-, motor- en auto-opleidingen. Men kiest voor Smits speciaal voor het aanbod, snelheid en aanpak. "Onze opleidingen zijn niet alleen gericht op het zo snel mogelijk dat felbegeerde rijbewijs op zak te hebben, maar ook om ervoor te zorgen
dat de kennis en vaardigheden ruim voldoende zijn om veilig en verantwoord aan het verkeer deel te kunnen nemen. Bijdrage en verbeteren van de verkeersveiligheid is het uitgangspunt van het bedrijf."

Scooteropleiding in 1 dag
Wat men in Uden vooral miste was een startlocatie voor de scooter. Hiervoor moesten mensen uitwijken naar onder andere Nijmegen, Den Bosch of Oss. "Voor de regio Uden was dit zeker voor de ouders altijd veel geregel om hun 16-jarige op de plek van bestemming te krijgen. Vanaf februari kunnen ze dus voortaan bij ons terecht en wordt de praktijk vanaf deze locatie verzorgd. Aan het einde van de dag kunnen ze op het fietsje weer naar huis." Als men voor de theorie geslaagd is, kan men doorgaans binnen twee weken al op voor het praktijkexamen, Smits heeft de examens voorafgaande al ingekocht.

All-In pakket
De klant wil vooraf duidelijkheid en één prijs voor een totaalpakket. Smits biedt dit nu aan voor 349 euro (pakketkorting van 117 euro). Voor dit bedrag krijgt men een theorieboek, online examentraining, een dag theorie examentraining, vier uur rijles en het praktijkexamen.

Online boeken
Op www.smitsopleidingen.nl staat het aanbod en zijn de mogelijkheden duidelijk uitgelegd. Men kan voor diverse opleidingen zelf een datum en locatie uitkiezen. Steeds meer mensen maken hier gebruik van. Gemak, snelheid en je eigen programma samenstellen is wat Smits te bieden heeft.
Smits Opleidingen bestaat sinds 1974. Het bedrijf beschikt over een professionele organisatie. Er zijn 53 instructeurs, docenten en kantoorpersoneel werkzaam. Smits Opleidingen heeft vestigingen in Oss, Nijmegen, Tiel, Duiven en nu dus ook in Uden.

Meer informatie
Bel voor meer informatie naar Oss: (0412) 62 55 33 of Uden: (0413) 39 55 53.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant