Een ramvolle tent tijdens een eerdere editie van Fabulous 90's
Een ramvolle tent tijdens een eerdere editie van Fabulous 90's
WIN

Festival Fabulous 90's is terug, maar nu in Theater Markant

Kunst en cultuur 1.048 keer gelezen

UDEN | Het festival Fabulous 90's is weer terug. Op 23 maart kunnen 90's liefhebbers de hele avond in de evenementenzaal van Theater Markant genieten.

In 2014-2015 begon de organisatie van het festival met Fabulous 90's. Sommige edities waren met 2500 man steevast uitverkocht. Grote artiesten uit de jaren negentig op het podium en de Udense tennishal werd voor één avond omgebouwd tot een waar indoor Festival terrein. Toen de tennishal werd afgebroken, zijn ze buiten Uden verder gegaan. Organisator Hans Heeren merkte dat de vraag naar het festival maar aanbleef. "Vorig jaar hebben we daarom in samenwerking met United Festival Faboulous United opgezet. Dat was een succes, maar hoe meer vragen we kregen over Fabulous 90's, hoe meer het begon te kriebelen." Dus krijgt het populaire festival een vervolg. "Markant is natuurlijk wel een stuk kleiner, maar we hebben weer een mooi podium, decor en de 90's sferen zijn weer helemaal aanwezig." Verschillende DJ's en artiesten vullen de avond. Zo komt pop-/danceformatie T-Spoon langs, draait Mental Theo zijn grootste hits en kun je dansen op de deuntjes van Def Rhymz. Critical Mass, DJ Jurgen en Fabulous 90's DJ Team maken de line-up compleet.

Winnen
De avond begint om 20.00 uur en is om 03.00 uur afgelopen. Een kaartje kost 22,50 euro. De laatste 150 kaarten zijn in de verkoop gegaan, en het ziet er naar uit dat het festival van tevoren uitverkocht is. Wil je kaarten winnen? We geven 2x2 kaarten weg. Mail je naam, telefoonnummer en woonplaats naar redactie@udensweekblad.nl en maak kans.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant