Afbeelding

Asieldier van de week: jonge kater Chaplin

Human Interest 383 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van deze week heet Chaplin. Chaplin is een prachtige, jonge kater met een geboortedatum van 17 april 2015. Hij is nog piepjong en op zoek naar een gouden mandje.

Toen Chaplin net bij ons binnen kwam was hij enorm bang. Zo gauw je bij hem in de buurt kwam, zette hij het op een lopen. Liet je hem dan niet met rust dan hield hij je op gepaste afstand. Ondertussen zit Chaplin al een hele poos bij ons in het asiel en heeft hij al grote stappen gemaakt. Hij vindt het heerlijk om met een hengel te spelen. We zijn op zoek naar mensen die hem het laatste zetje in de socialisatie willen geven. Ben jij dit?

Hokazo Nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo krijgt regelmatig te maken met katjes die besmet zijn met het FIV virus, ook wel kattenaids. Deze katten hebben net zo veel recht op een eerlijk leven dan andere katten. Het enige verschil is dat ze wat beter in de gaten gehouden moeten worden, iets meer kans hebben om eens ziek te worden en niet met katten geplaatst kunnen worden die geen FIV hebben. Geef jij deze dieren een eerlijke kans? Kom dan eens kijken bij dieropvangcentrum Hokazo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant