Geen zoetsappige pop, maar gewoon stevige death metal met Sisters of Suffocation
Geen zoetsappige pop, maar gewoon stevige death metal met Sisters of Suffocation

Rocken in De Pul met Sisters of Suffocation en Conquer All

Kunst en cultuur 549 keer gelezen

UDEN | De Pul staat vrijdagavond 8 maart in het teken van stevige muziek. Met een optreden van de vrouwenband Sisters of Suffocation en het lokale Conquer All kunnen liefhebbers hun hart ophalen.

Sisters of Suffocatin-zangeres Els Prins en gitariste Simone van Straten begonnen in 2014 een 'all girl band' Sisters of Suffocation en zoals de naam al doet vermoeden maken zij zeker geen zoetsappige pop, maar gewoon stevige death metal. Met een drummer en bassist werd de band compleet gemaakt en met shows op Antwerp Metal Fest, Lowlands, Stonehenge en Zwarte Cross hebben ze in een aantal jaar tijd al een mooie lijst opgebouwd met plekken waar ze hebben gestaan.
Het regionale Conquer All bestaat uit muzikanten van onder andere El Chupacabra, The Final Arrow en Malicous en blazen met de nieuwe band de metal-scene in Uden en omstreken nieuw leven in. Ze spelen bekende hits van onder andere Bring me the Horizon, Alll Shall Perish en Behemoth.

1+1 actie
Deze show maakt onderdeel uit van de 1+1 actie van De Pul. Wie een kaartje koopt voor deze show, mag gratis naar nog een andere geselecteerde show van de actie. Daarmee probeert De Pul concertbezoek van minder bekende namen te stimuleren, zodat ook zij meer publiek trekken in een van de oudste zalen van Nederland. Een kaartje in de voorverkoop kost 11,30 euro, inclusief servicekosten. Kaarten voor optredens in De Pul zijn verkrijgbaar via www.livepul.com, Ticketmaster en alle Primera-filialen. De show in De Pul begint om 21.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant