Sky, een stafford kruising van 3 jaar oud
Sky, een stafford kruising van 3 jaar oud

Asieldier van de week: 3-jarige Sky

Human Interest 632 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van deze week is Sky. Sky is een lieve stafford kruising van 3 jaar oud. Ze is bij ons in het opvangcentrum gekomen omdat haar eigenaren niet meer voor haar konden zorgen.

Sky is een super enthousiast meisje dat enorm graag achter balletjes aan gaat. Ze heeft een mega energieniveau en zoekt dan ook een actieve baas die lekker met haar wil wandelen en spelen. Sky kan zelfs naast de fiets lopen dus er is voldoende te bewegen met haar. Ze kan soms wat lomp zijn waardoor wij haar niet bij kleine kinderen plaatsen.

Een puntje waar nog met haar aan gewerkt moet worden is het alleen thuis blijven, gelukkig is dit goed te trainen. Sky is een echt gezinshondje en op zoek naar haar eigen gezinnetje.

Hokazo Nieuws
Vrijdag 15 maart is het NL Doet. Natuurlijk doet ook Hokazo hieraan mee. Wij willen onze kattenverblijven opknappen en daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. De kattenverblijven kunnen wel een nieuwe lik verf gebruiken en dit staan dan ook gepland voor 15 maart tussen 10.00 en 16.00 uur. Wil jij ons helpen? Je kan jezelf aanmelden maar ook inschrijven als groep. Dat kan via de volgende link: www.nldoet.nl/klus/verven-van-catterys.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant