Thomas Acda (foto: Koos Breukel)
Thomas Acda (foto: Koos Breukel)

Thomas Acda met muzikale cabaretvoorstelling in Markant

Kunst en cultuur 542 keer gelezen

UDEN | Sinds de beëindiging van het succesvolle duo Acda en de Munnik broeit bij Thomas het idee voor een eigen solovoorstelling in de Nederlandse theaters. Het publiek heeft er een tijd op moeten wachten maar nu is het dan eindelijk zover: Thomas Acda komt met zijn langverwachte muzikale cabaretvoorstelling op woensdag 20 maart naar de Theaterzaal van Markant Uden.

Thomas Acda is terug op het toneel met zijn langverwachte, muzikale cabaretvoorstelling, samen met gitarist David Middelhoff. Thomas Acda solo! Met verhalen, liedjes en avonturen over liefde, vriendschap en de dood. Over hoe we met vallen en opstaan proberen invulling te geven aan ons leven.

Acda
Reikhalzend kijkt iedereen uit naar de eerste solovoorstelling van Thomas Acda. Het idee broeit al sinds de beëindiging van het succesvolle duo Acda en de Munnik. Maar Thomas was gewoonweg te druk. Eerst regisseerde hij twee films, schreef hij een boek en de songteksten en muziek voor de musical De Marathon. Ook vervulde hij het afgelopen theaterseizoen de hoofdrol in de met sterren overladen musical Fiddler on the roof. Thomas ontving voor beide musicals een musical award waaronder die voor de beste acteerprestatie.

Informatie
Thomas Acda is met Motel op woensdag 20 maart om 20.15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 25 euro (excl. 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant