Asieldier Diza
Asieldier Diza

Diza van 2 zoekt een eigen huisje

Human Interest 365 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van de week is Diza. Diza is een leuk poesje van bijna 2 jaar. Ze is bij ons binnen gekomen met een groepje andere katten die inmiddels allemaal een eigen huisje gevonden hebben en we hopen dat Diza's gouden mandje ook snel klaarstaat.

Diza kwam bij ons binnen als een wat verlegen meisje. Ze zit nu in een pleeggezin en is ondertussen helemaal bijgedraaid. In het pleeggezin wonen kinderen en daar gaat het goed mee. Diza kan prima met andere katten maar zoekt ze zelf niet op. Ze tolereert andere katten en kan er dan ook goed mee samen leven. Heb jij interesse? Mail dan snel naar dierenasiels@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
We zitten pas in maart en toch hebben we de eerste zwangere poezen alweer binnen gekregen. Gelukkig hebben we deze kunnen onderbrengen in een pleeggezin en worden ze geholpen en begeleid. Toch kan dit goed voorkomen worden door eigen katten op tijd te laten castreren. Ook helpt het om mensen in je omgeving te adviseren hetzelfde te doen. Natuurlijk blijven wij ons onverminderd inzetten voor deze hummels. Maar alleen als we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen, kunnen we écht een begin maken met het voorkomen van veel dierenleed. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant