Chicky is een jonge hond met een hoog energieniveau
Chicky is een jonge hond met een hoog energieniveau

Enthousiaste Duitse herder Chicky zoekt een leuk plekje

Human Interest 2.240 keer gelezen

UDEN | Asieldier van deze week is Chicky. Chicky is een mooie, lieve, enthousiaste Duitse herder teef met een geboortedatum van 21-08-2017. Er is afstand van haar gedaan omdat haar vorige eigenaren niet meer voor haar konden zorgen.

Chicky is nog een jonge hond met een hoog energieniveau. Ze heeft erg weinig opvoeding en structuur gehad en dat is aan haar te merken. In haar enthousiasme springt ze tegen alles en iedereen op en is ze ook erg sterk aan de lijn. Hier zit nog wel wat training in maar met de juiste, positieve aanpak is haar nog veel te leren. Ze is goed met andere honden en kan zich daar ook prima mee vermaken. Kleine kinderen en katten is ze helaas te lomp voor. Heb jij een plekje over voor Chicky?

Hokazo nieuws
De eerste zwangere poezen zitten alweer in pleeggezinnen. Het gaat niet lang meer duren voor we de eerste jonge, moederloze kittens weer binnen gaan krijgen. Om al deze kleine, jonge hummeltjes te kunnen verzorgen hebben we verschillende dingen nodig. We willen daarom een beroep doen op jullie vrijgevigheid. Wat we erg hard nodig hebben is kitten/puppymelk, kittenbrokjes, flesjes en kruiken. Alvast heel erg bedankt namens onze dieren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant