Afbeelding
WIN

Win kaarten voor opnames Hart voor Muziek in Zeeland

Kunst en cultuur 832 keer gelezen

ZEELAND | In zalencentrum Het Witte Huis aan de Reekseweg 7 in Zeeland vinden aanstaande zondag nieuwe televisieopnames plaats van Hart van Muziek. Udens Weekblad geeft 2x2 kaarten weg voor de opnames.

Hart voor Muziek is blij met de komst van één van de populairste artiesten -gezien zijn kijkcijfers misschien wel de populairste- artiest van Nederland: Frans Bauer. Hij is er met zijn nieuwste single. Maar er zijn nog vele andere grote namen. Wat te denken van Django Wagner, Wesley Klein, Roy Donders, Monique Smit, Willem Barth, Sieneke, Jeffrey Heesen, Stef Ekkel, Ferry de Lits, Joeri Plaizier, Arjon Oostrom, Jan van Est, Pascal Redeker, Nelis Leeman, Gebroeders Ko, Marlane, Marco de Hollander, Brian Voet, Helemaal Hollands, Danny Froger, Henk Damen, Pietje Tomassen, DuoNL, Colinda, Otto Lagerfett en Leen Zijlmans?

Wesly Bronkhorst
Als klap op de muzikale vuurpijl heeft Hart voor Muziek wel een heel grote naam: een miniconcert op deze zondag van niemand minder dan Wesly Bronkhorst. Hij heeft de grootste hit van 2018 op zijn naam staan: 'Trots op Jou'. Natuurlijk staat dit nummer die middag op zijn programma. De zaal gaat open om 13.00 uur en de opnames vangen aan om 14.00 uur. Deze duren tot ongeveer 17.30 uur. Hart voor Muziek is elke week te zien bij Omroep Brabant: zaterdag de hele dag en ook op donderdagmiddag. En ook alle 'oude' afleveringen kun je daar online terugzien. 

Winnen
Kaarten winnen? Mail dan je favoriete nummer van je favoriete artiest met je naam en telefoonnummer naar redactie@udensweekblad.nl en wie weet ben jij erbij. Winnaars krijgen vrijdag 22 maart persoonlijk bericht. Niet gewonnen? Kaarten voor 24 maart zijn nog verkrijgbaar bij Zalencentrum Het Witte Huis en via www.hartvoormuziek.tv. Toegang is 12,50 euro. Kinderen 5 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant