Afbeelding

Woonmeij sluit aan bij Ons Huiz

Wonen 1.089 keer gelezen

UDEN/VEGHEL | Woonmeij stapt vanaf eind maart 2019 met haar woningbezit van 'Daar wil ik wonen' over naar 'Ons Huiz'. Ons Huiz is een website waarmee woningzoekenden worden gefaciliteerd in hun zoektocht naar een passende woning in de breedste zin van het woord.

Meer aanbod door grotere regio Deze samenwerking is voor zowel Woonmeij als voor Area een goede ontwikkeling. Woningzoekenden uit Meierijstad hoeven zich dan maar via één website in te schrijven om op zoek te gaan naar een woning van Woonmeij en Area. Het woningaanbod op www.onshuiz.nl groeit van 8.000 naar 13.000 woningen. Doordat Woonmeij deelneemt aan Ons Huiz komen er ruim 5.000 woningen in de gemeentes Meierijstad (regio's Schijndel en Sint-Oedenrode) en Sint-Michielsgestel bij. Voor een overzichtskaartje van de regio klikt je hier.

De ingeschreven woningzoekenden van Area in Uden en Veghel merken geen verschil door de uitbreiding. Area en Woonmeij zijn één gezicht naar buiten en stemmen het beleid binnenskamers met elkaar af. Ondanks de uitbreiding blijft het voor de woningzoekende zeer duidelijk welke aangesloten corporatie de woning aanbiedt. Hij ziet bij de advertentie onder andere het logo staan vanuit welke woningcorporatie de woning wordt aangeboden. Door gebruik van de diverse filters kan hij eenvoudig zijn zoekprofiel aanpassen. Duidelijk, eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Daarnaast hopen de beide corporaties door deze aansluiting ook nauwer met elkaar te gaan samenwerken. Door het gezamenlijke optrekken is het maken van regionale afspraken mogelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant