De getalenteerde band vertelt het verhaal van een hele generatie
De getalenteerde band vertelt het verhaal van een hele generatie

Muzikale flowerpower met Woodstock the Story

Kunst en cultuur 638 keer gelezen

UDEN | Het legendarische Amerikaanse Woodstock Music & Art Festival in 1969 was het hoogtepunt van de flowerpower en de hippiecultuur. Woodstock the Story neemt de bezoeker mee terug naar dit roemruchte festival. Op vrijdagavond 12 april staat de Evenementenzaal van Markant op zijn kop.

Theaterscènes, beelden, de gepassioneerde live-band, geweldige muziek en ontwapenende humor geven een oprecht flowerpower-gevoel tijdens 50th Anniversary Tour van Woodstock the Story. Een unieke belevenis van bijna drie uur, met de beste nummers van de beste bands die tijdens de Three Days of Peace, Love & Music optraden. De negenkoppige cast verandert de Evenementenzaal in een festivalterrein. Ze laten het publiek met overgave de muziek beleven van onder andere The Who, Santana, Melanie, Joe Cocker, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Sly & The Family Stone, Jefferson Airplane, Crosby, Stills, Nash & Young, Creedence Clearwater Revival en vele anderen.

Woodstock the Story
De getalenteerde band vertelt het verhaal van een hele generatie. Artiesten en bezoekers hadden destijds geen idee dat ze op dat moment (muzikale)geschiedenis aan het schrijven waren. Woodstock the Story laat haar publiek het beleven en voelen: de idealen, ideologieën, wensen, dromen; de tegenstellingen in de samenleving en de daaruit voortvloeiende protestsongs. Het concert begint om 20.30 uur in in de Evenementenzaal van Markant Uden. Tickets kosten 25 euro (excl. 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant