Afbeelding
Foto: Henk Lunenburg
FOTO'S

Nieuw informatiepaneel bij F-16 in Volkel

Algemeen 1.611 keer gelezen

VOLKEL | Bij de F-16, die op de rotonde N264/Zeelandsedijk in Volkel staat, is vanochtend een informatiepaneel onthuld. Dit informatiepaneel vertelt het verhaal achter dit toestel, de J-246.

Daarnaast geeft het paneel achtergrondinformatie over de ontwikkeling van de F-16, over technische specificaties en over de F-16 in dienst van de Koninklijke Luchtmacht.

Rinus Verhoeven van de Initiatiefgroep F-16 heette burgemeester Henk Hellegers en Kolonel Rob van den Heuvel, commandant Vliegbasis Volkel, vandaag welkom. Hij vertelde over het plan en het plaatsen van de F-16, en dat er nu een picknicktafel is geplaatst met een informatiebord over de F-16 J-246. Nadat Hellegers samen met de kolonel het bord had onthuld, sprak de burgemeester zijn dank uit over de goede samenwerking met de vliegbasis. "Ik hoop dat vele voorbijgangers gebruik gaan maken van de picknicktafel. Als de temperatuur beter is dan vandaag zal dat best lukken." Kolonel van den Heuvel: "De F-16 is binnenkort verleden tijd, als de nieuwe JSF-toestellen op de vliegbasis gestationeerd zullen zijn."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant