Afbeelding
Foto: Facebook Theater Markant

Gratis sneak preview komend theaterprogramma Markant

Kunst en cultuur 890 keer gelezen

UDEN | Pas na de zomer zijn de eerste voorstellingen van het nieuwe theaterseizoen te zien, maar al op woensdag 8 mei om 17.00 uur gaat de verkoop van tickets voor seizoen 2019-2020 van start. Dit wordt gevierd met een feestelijke en gratis te bezoeken sneak preview op woensdag 8 mei.

"We zijn enorm enthousiast over het nieuwe programma," vertelt directeur Jan Wouda, "de afgelopen maanden hebben we ons verdiept in alles wat theaterland te bieden heeft en hebben we een heel bijzonder en gevarieerd programma samen kunnen stellen. We kijken er dan ook naar uit om het aan onze gasten te presenteren. Uiteraard zit het nieuwe programma vol met bekende cabaretiers en fenomenale tributes, maar ook héél veel jong talent dat absoluut een podium verdient. En we krijgen een aantal gasten op bezoek die je misschien helemaal niet in een theater verwacht. We mogen verder nog niet te veel loslaten, maar tijdens de sneak preview op 8 mei trakteren we ons publiek op een inkijkje in dit nieuwe programma, met diverse optredens live on stage.
 
De sneak preview start op woensdag 8 mei om 20.15 uur. Tickets voor deze avond zijn vanaf 9 april gratis (maximaal vier tickets per persoon) te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt. De voorverkoop voor theaterprogramma 2019-2020 start op woensdag 8 mei om 17.00 uur. Het volledige theaterprogramma voor seizoen 2019-2020 is vanaf 3 mei online te bekijken via www.markantuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant