Afbeelding

Jeugdproms 'Sound of Pop' in Volkel

Kunst en cultuur 820 keer gelezen

VOLKEL | Harmonie St.Caecilia uit Volkel houdt in samenwerking met Harmonie EMM Boekel een concert op vrijdag 12 en zaterdag 13 april, in het Muziekhuis aan de Forelstraat 2 in Volkel.

Leerlingen van beide verenigingen zijn verenigd in het opleidingsorkest Enjoy, dat elke donderdagavond repeteert in het Muziekhuis Volkel onder leiding van Remco Spierings. Het orkest bestaat niet alleen uit jeugdige leden maar ook uit volwassenen, die gekozen hebben om op latere leeftijd een instrument te leren bespelen. Aangevuld met wat ervaren muzikanten die steun en begeleiding bieden aan deze leerlingen vormen zij samen dit orkest.

Jeugdslagwerkgroep Bats! uit Boekel en Jeugdslagwerkgroep stiXX Volkel laten ook een aantal nummers horen. Het kinderkoortje van 'Ieke Rovers, Muziek op maat' is aanwezig om een paar liedjes mee te zingen. Daarnaast zijn er acht zangeressen en één zanger die diverse liedjes in verschillende samenstellingen vertolken. Het repertoire wisselt van Nederlandstalige liedjes tot stevige Engelstalige rocknummers. Dertig dansers van Dansstudio Laura uit Boekel verzorgen bij verschillende liedjes een bijpassende dans en majorettes van De Wiebert Uden laten bij enkele nummers hun kunsten zien met baton. De avonden beginnen om 18.30 uur. Entree is 7,50 euro. Kaarten zijn tegen contante betaling in Volkel verkrijgbaar bij Eetpunt 't Plein, Coppens Warenhuis en in het Muziekhuis. In Boekel zijn de kaarten verkrijgbaar bij De Fietsenmaker Boekel of via info@emm-boekel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant