Afbeelding

Expositie amateurfotografen fotoclub f/8

Algemeen 399 keer gelezen

UDEN | Fotoclub f/8 houdt op zaterdag 4 en zondag 5 mei van 11.00 tot 16.00 uur haar jaarlijkse expositie bij Kunst & Co. Leden presenteren werk van het afgelopen jaar. De 'Rode Draad' serie zal weer te zien zijn en er wordt een Audiovisuele presentatie getoond.

Dit jaar is er een nieuw onderdeel gekoppeld aan de expositie: een klein Fotografencafé in de bibliotheek op donderdagavond 2 mei, om 20.00 uur. De fotoclub daagt jou uit om deel te nemen aan een fotowedstrijd. Wanneer je een foto gemaakt heeft waar je trots op bent en waarvan je vindt dat anderen deze zeker zouden moeten zien, mail deze dan in zo groot mogelijk formaat naar Fotoclub f/8, via amateurfotografenf8.uden@gmail.com. De foto's moeten uiterlijk 22 april binnen zijn. Uit de inzendingen worden tijdens het fotografencafé drie foto's gekozen die afgedrukt worden op A4 formaat en op de tentoonstelling worden geëxposeerd. Daarnaast zullen er nog foto's gekozen worden die op iets kleiner formaat getoond worden.

De expositie is ook tijdens het Fotografencafé te bezoeken. Zowel de expositie als het Fotografencafé is te bereiken via de ingang van de bibliotheek aan het Mondriaanplein in Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant