Yentl en de Boer staat met hun voorstelling in Theater Markant. (foto: Foto: Thijs Meuwese en Daan Colijn)
Yentl en de Boer staat met hun voorstelling in Theater Markant. (foto: Foto: Thijs Meuwese en Daan Colijn) Foto: Thijs Meuwese en Daan Colijn

Mooie liedjes en hilarische verhalen door Yentl en de Boer

Kunst en cultuur 446 keer gelezen

UDEN | Yentl en de Boer zijn bij het grote publiek voornamelijk bekend door de muzikale bijdrage bij RTL Late Night of hun liedjes op de radio. De nieuwe show, Magie, is een aaneenschakeling van pareltjes van liedjes afgewisseld met bizarre verhalen en personages. Op donderdag 2 mei zijn Yentl en de Boer te zien in de Theaterzaal van Markant Uden.

Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Niet voor niks ontving het cabaretduo, Yentl en de Boer, de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Afgelopen seizoen kregen ze louter lovende recensies voor hun concerttournee Yentl en de Boer in Concert, de opmaat naar dit tweede cabaretprogramma. Magie is de volgende stap: nieuwe liedjes, gecombineerd met bizarre verhalen en personages.
Magie
Wanneer maak je nou echt iets bijzonders mee? Ja, toen je een baby was. Toen hing er zo'n knuffel boven je bed, waar muziek uitkwam als je aan het touwtje trok. Dat was genoeg voor urenlange verwondering. Maar tegenwoordig. De dagen trekken aan je voorbij. Laatst at iemand een appel met klokkenhuis en al op. Daar voelde je wel wat bij. Maar dat er echt iets uitzonderlijks gebeurt? Zo'n moment, dat alles samenkomt, de optelsom meer is dan de delen? Je schenkt jezelf nog een glas rode wijn in, morst en stoot je elleboog. Je wilt nou eindelijk wel iets meemaken. Iets, dat je even optilt boven het alledaagse. Noem het Magie.

De voorstelling begint om 20.15 uur. Tickets kosten 22 euro, exclusief 1,85 euro ticketkosten. Kaarten zijn te reserveren via www.markantuden.nl, 0413-256110 of het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant