Vorstenbossche Boys verloor onlangs van SDDL. (Foto: Kevin Bens)
Vorstenbossche Boys verloor onlangs van SDDL. (Foto: Kevin Bens)

4I: Wedstrijden met grote belangen, Cito kampt met lange lijst aan afwezigen

Voetbal 550 keer gelezen

Vorstenbossche Boys is één van de vijf ploegen die knokt om rechtstreekse degradatie uit de vierde klasse I af te wenden. De ploeg van trainer Ruud Fleskens speelt komende donderdag uit bij DVG. "We kampen met een paar pijntjes links en rechts. Het zal een zware kluif voor ons worden."

Komende zondag ook interessante wedstrijden. WEC ontmoet SDDL en die beide ploegen zijn beiden veilig. Maar bij de andere drie wedstrijden zijn de belangen groot. Zoals bij Avesteyn tegen NLC'03. Avesteyn mag geen punten laten liggen in de titelstrijd met Nijnsel, NLC'03 kan een goed resultaat wel gebruiken getuige de huidige twaalfde plaats. Onmogelijk is het niet, want onlangs speelde Avesteyn nog gelijk tegen hekkensluiter Ravenstein. Nummer dertien Herpinia is in vorm. De Herpenaren leken kansloos te degraderen, maar hebben inmiddels de rode lantaarn niet meer in bezit. Zit er zondag in Mariaheide een goed resultaat in tegen SCMH?

Blessures Cito
Boxtel tegen Cito tenslotte. Het zit de Ossenaren absoluut niet mee. Trainer Yavuz Demirci kampt met veel blessuregevallen in zijn selectie. Zo heeft Angelo Simone een gescheurde hamstring, Ridvan Celebi heeft een liesblessure, Tom de Vries heeft zijn kruisbanden afgescheurd en Ibrahim Cabael verstapte zich vorig weekend en liep een zware blessure op. Daarnaast zijn ook Semih Dundar en Murat Korkmaz geblesseerd. Demirci baalt, maar kijkt uit naar de sportieve strijd tegen Boxtel: "Het is niet anders. Er zijn nog vijf wedstrijden te spelen en we hebben nog zeker zes punten nodig. Ik heb er vertrouwen in dat dat gaat lukken. Maar er zal keihard gewerkt moeten worden."

Vierde klasse I:
1. Nijnsel 23-57
2. Avesteyn 21-50
3. DVG 22-48
4. Nulandia 22-43
5. SCMH 22-31
6. SDDL 21-30
7. WEC 21-24
8. Boxtel 22-24
9. Boskant 22-24
10. Cito 21-20
11. Vorstenbossche Boys 22-20
12. NLC'03 21-19
13. Herpinia 22-19
14. Ravenstein 22-16

DVG - Vorstenbossche Boys (donderdag)
WEC - SDDL
Boxtel - Cito
Avesteyn - NLC'03
SCMH – Herpinia

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant