Afbeelding

Verlegen maar vrolijke kat Mees zoekt huisje

Human Interest 498 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van de week is deze week de nog iets wat verlegen Mees. Deze knappe jongeman verblijft in een pleeggezin nadat zijn pootje is geamputeerd door een oud trauma. Nu hij weer zonder pijn door het leven kan is hij een heel stuk vrolijker.

Voor mensen is hij nog wat terughoudend maar in het pleeggezin leeft hij helemaal op tussen de katjes. We plaatsen hem daarom ook alleen bij een andere katsociale kat. Mees heeft ook vriendjes gemaakt met één van de honden uit het pleeggezin en kan hier heerlijk mee knuffelen. Een katsociale hond kan hij ook vriendjes mee worden. Interesse? Mail dan naar dierenasiels@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
Ben je je hond of kat kwijt en hoop je dat deze misschien bij dieropvangcentrum Hokazo verblijft dan kun je dit vanaf nu zien via www.hokazo.nl. Op de website vind je een button 'huisdier vermist?'. Wanneer je hier op klikt kun je in de pagina waarop je wordt doorgelinkt op verschillende buttons klikken. De subcategorieën zijn hond, kat of overige dieren. De dieren die binnenkomen in het opvangcentrum worden binnen twee dagen op de website gezet. Kijk voor overige tips bij de vermissing van jouw huisdier op www.amivedi.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant