Odiliapeel won ruim en geflatteerd van VOW. (foto: Arno Kosten)

5E: Odiliapeel droogt VOW af, VCO verliest bij Tongelre

Voetbal 1.615 keer gelezen

Odiliapeel heeft zondag de vierde plek in de vijfde klasse E heroverd op VOW door thuis overtuigend met 5-2 te winnen van de equipe uit Zijtaart. SPV heeft door twee overwinningen -donderdag tegen HSE en zondag tegen Keldonk- de koppositie overgenomen van HVV Helmond.

Wie de eerste 25 minuten op sportpark De Smelen in Odiliapeel zag, kan nooit hebben bevroed dat de thuisploeg uiteindelijk met 5-2 zou winnen. VOW kreeg de beste kansen, maar faalde in de afwerking. In een tijdsbestek van vijf minuten stond het echter 2-0 via Stan van de Berg en Thijs Ivits. Na rust maakte Lars van de Laar de 2-1 en leek VOW zich terug geknokt te hebben in de wedstrijd. Roy van Lankveld scoorde echter de 3-1, waarna de wedstrijd was beslist. Na de 3-2 vonden Bas van den Brand en Luuk van der Pol het netje en liep de thuisploeg uit naar een eclatante 5-2 overwinning. "Voor ons was het een wedstrijd van 2-2 of 3-3. Die maken we niet, dus staan we met lege handen", somberde Jordy van Boxtel van VOW.

13. HSE 20-2*
* HSE heeft 7 punten in mindering gekregen omdat het tweemaal niet kwam opdagen tegen SPV en in de rust van de wedstrijd tegen VCO vertrok.