Peter Bijvelds en Klaas Wels. (Foto: Marcel Bonte)
Peter Bijvelds en Klaas Wels. (Foto: Marcel Bonte)

Klaas Wels genomineerd voor Rinus Michels Award

Voetbal 230 keer gelezen

OSS | TOP Oss won afgelopen vrijdag met 0-4 van Helmond Sport en klom daardoor naar de zesde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Door deze klassering mogen de Ossenaren de eerste ronde van de play-offs overslaan.

Op zondag 19 mei om 16.45 uur spelen de Ossenaren in de tweede ronde thuis tegen Sparta Rotterdam, woensdag 22 mei om 20.45 uur is de return op Het Kasteel. De kaartverkoop startte dinsdagmiddag 7 mei. De verwachting is dat er veel publieke belangstelling voor de thuiswedstrijd is.

Belangstelling
De goede prestaties van TOP Oss vallen op. Zo is er serieuze belangstelling voor diverse spelers. Topscorer Huseyin Dogan wordt gevolgd door meerdere clubs en gezien zijn aflopende contract kan hij transfervrij vertrekken. Bryan Smeets werd genomineerd voor de titel 'Beste speler van de Keuken Kampioen Divisie' en staat ook op het verlanglijstje van meerdere clubs.

Nominatie
En niet te vergeten Klaas Wels. De Veghelse hoofdtrainer presteert uitstekend met de Osse ploeg. Hij is genomineerd voor de Rinus Michels Award. Samen met Wil Boessen (onlangs ontslagen bij FC Den Bosch), Marino Pusic (FC Twente), Mike Snoei (Telstar) en Henk Fraser (Sparta Rotterdam) is hij kanshebber om de beste trainer van de Keuken Kampioen Divisie te worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant