't Handelshuys is gevestigd in het voormalig schoolgebouw van ROC De Leijgraaf
't Handelshuys is gevestigd in het voormalig schoolgebouw van ROC De Leijgraaf

Officiële opening en open dag 't Handelshuys

Algemeen 1.785 keer gelezen

UDEN | 't Handelshuys aan de Udenseweg 2 wordt op zaterdag 18 mei officieel geopend. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen.

't Handelshuys is een nieuwe plek waar mensen en bedrijven die maken, inspireren en creëren, op een bijzondere manier kunnen samenkomen. Van designers tot meubelmakers en van onderwijsinstellingen tot sport- of muziekcoaches: iedereen kan in het voormalig schoolgebouw van ROC De Leijgraaf terecht.

Open dag
De open dag op 18 mei duurt van 11.00 tot 17.00 uur, waar je binnen kan wandelen bij de 'bewoners' van het pand. Om 12.00 uur staat er een verrassende openingsact op het programma. Kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen en heb je trek dan is er genoeg lekkers te eten. Op de Crafts Markt kun je snuffelen tussen zelfgemaakte creaties, design en kunst. Je kunt meedoen aan diverse maak workshops.

Open podium
Muziek en entertainment mag natuurlijk ook niet ontbreken. 't Handelshuys houdt een open podium. Wil jij je talent laten zien? Dat kan. Zingen, dansen, acteren of entertainen; alles mag en kan. Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar receptie@thandelshuys.nl.

Informatie
Op zoek naar een ruimte of heb je een mooi initiatief voor 't Handelshuys? Neem dan contact op met Benito van Dijk via telefoonnummer 06 53 63 38 33 of mail
benito@thandelshuys.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant