Afbeelding

Windhonden Max en Mozi zoeken samen een baasje

Human Interest 795 keer gelezen

UDEN | Graag willen we deze week een bijzonder koppel aan jullie voorstellen. Deze twee mannen zijn namelijk samen op zoek naar een grote gouden mand.

Max en Mozi zijn windhonden van 4 jaar oud. Ze zijn al hun hele leven samen en dat willen we ook zo houden. Max en Mozi lopen perfect mee aan de riem en genieten van het wandelen. Los laten lopen raden we met dit type hond vaak af. Ze kunnen met andere honden mits dit goed begeleid wordt. Naar mensen en kinderen zijn ze super vriendelijk. Max en Mozi verblijven bij dieropvangcentrum Hokazo in Uden.

Hokazo Nieuws
Het begint alweer redelijk druk te worden bij onze pleeggezinnen met de zwangere poezen en kleine kittens die binnen komen. De eerste kleintjes gaan binnenkort al van start met het eten van vast voedsel. We starten bij de allerkleinste altijd met de First-age brokjes en mouse van Royal Canin. Dit kunnen we heel goed gebruiken. Wil je ons hieraan helpen? Dat kan door te doneren via onze website www.hokazo.nl of het te bestellen en rechtstreeks te verzenden naar dieropvangcentrum Hokazo, Lange Goorstraat 6, 5406XE te Uden. De dieren en wij zijn jullie erg dankbaar!
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant