De mannen van Pater Moeskroen
De mannen van Pater Moeskroen

Nieuwe show Pater Moeskroen in Theater Markant

Kunst en cultuur 489 keer gelezen

UDEN | Op zaterdagavond 11 mei zijn de mannen van Pater Moeskroen te zien met de nieuwe show De Reservebelgen. De geneugten van de wielersport, trappisten en friet met zure mayo hebben een vurige wens bij de heren losgemaakt: Belg worden!

Met een kolossale bepakking aan instrumenten gaan de goedgemutste multi-instrumentalisten op zoek naar het beloofde land: Vlaanderen. In de voorstelling De Reservebelgen ondergaan de Paters een inburgeringscursus om de status van Belg te bereiken. Staat u deze bourgondiërs bij in deze feel-good-folk voorstelling vol nieuwe Pater Moeskroen liederen? Of ze hun doel bereiken, beslissen we na de afterparty in de foyer. Pater Moeskroen zwaait u aldaar uit met een bloemlezing uit de hits van weleer en zorgt ervoor dat de wegen vrolijk en voldaan scheiden; het publiek naar huis, de Paters naar Vlaanderen?

Over Pater Moeskroen
De heren stonden aan de wieg van krakers als Joost, Laat Maar Waaien, Dansen en Hela Hola. En wie herinnert zich niet Roodkapje?! Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten! Live is de band een ware sensatie voor oor en oog, vol herkenning voor jong en oud.

Informatie
De Reservebelgen is op zaterdag 11 mei om 20.15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 24 euro (excl. 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant