Afbeelding
Foto: Jason Setzer

Foodevenement Lekker Uden komt met tweede editie

Algemeen 2.932 keer gelezen

UDEN | Na een succesvolle eerste editie in 2018 kon een vervolg niet uitblijven: Lekker Uden strijkt van 30 augustus tot en met 1 september weer neer op de Markt in Uden. De deelnemers, oftewel 'foodartiesten', kijken er naar uit om foodlovers uit de regio opnieuw te trakteren op Brabantse gastvrijheid en culinair vakmanschap. Ook deze editie is gratis toegankelijk.

De tijdelijke en permanente foodmarkten die je wereldwijd ziet verschijnen, waren vorig jaar de inspiratiebron voor dit event en zijn dat ook dit jaar weer. Dat betekent dat het eten voor je neus wordt klaar gemaakt en de keukens van alle foodartiesten letterlijk om je heen staan. Zo stel je heel makkelijk je eigen menu samen, net als de ruim 10.000 andere gasten die bij de komende editie verwacht worden. 

Foodartiesten 2019
De eerste namen van 2019 zijn al bekend: Restaurant Koosie, De Conversatie, Oonivoo, Sergeant Peppers, Señor PP, Ons Caffeej, Gossimijne en Restaurant Cusco. Daar komen zeker nog een aantal restaurants bij.

Business-avond
Lekker Uden start op donderdag 29 augustus met een exclusieve business-avond, waarbij alle sponsoren en betrokkenen worden getrakteerd op een opening van het event. Arrangementen voor deze avond en alle aanvullende sponsormogelijkheden zijn terug te vinden op www.lekkeruden.nl/business. De betrokken sponsoren van Lekker Uden zorgen er samen voor dat het event van vrijdag tot en met zondag gratis toegankelijk is.

Blijf op de hoogte
Lekker Uden wordt georganiseerd door Stichting Food Events Uden en in co-productie gerealiseerd met CLAP regie in communicatie en Roem Events. Op de website www.lekkeruden.nl lees je meer over het event. Via Facebook (@lekkeruden) en Instagram (@lekker_uden) vind je het laatste nieuws.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant