Voltage is één van de bands die speelt op het festival
Voltage is één van de bands die speelt op het festival

PaduaPop: nieuw, kleinschalig festival in het park van Huize Padua

Kunst en cultuur 1.875 keer gelezen

BOEKEL | GGZ Oost Brabant houdt op zondag 26 mei tussen 12.00 en 19.00 uur in het park op Huize Padua een kleinschalig, gratis toegankelijk én alcoholvrij festival: PaduaPop. Dit festival komt in de plaats van de jaarlijkse zomermarkt en kent naast livemuziek op twee podia ook volop leuke activiteiten voor de kids, silent disco/yoga, DJ's  en een home made market.

Het festivalprogramma wordt ingevuld door bewoners en medewerkers van Huize Padua (o.m. DJ's en homemade market) en bekende artiesten uit de regio. Naast Grote Beek Pop van collega-organisatie GGzE, is PaduaPop het tweede gratis alcoholvrije openluchtfestival in Brabant georganiseerd door een GGZ-organisatie. De voorbereidingen voor het nieuwe evenement zijn in volle gang. Er is live muziek van Dilana, Voltage met Dave Vermeulen, Back on Track Joe Coverband, Cannonball Cletus, Skalala, Dutch Roses en DJ's Turbo JeeBee enBennie. Meer informatie over de line up vind je op de  facebookpagina en www.ggzoostbrabant.nl/paduapop.

Tijd voor iets nieuws 
"PaduaPop wordt natuurlijk een heel ander event dan de zomermarkt. De kern blijft dat het bijdraagt aan de versterking van de band tussen de buurt/regio en Huize Padua als wijk van Boekel", vertellen Theo Rovers, coördinator vrijetijd en welzijn en Vivianne Viguurs, manager communicatie die beide tekenen voor het nieuwe evenement dat in samenspraak met cliënten, medewerkers, vrijwilligers en de buurt van Huize Padua is ontstaan. "Vorig jaar hebben we aangekondigd dat we stopten met de jaarlijkse zomermarkt. Het was tijd voor iets nieuws. Dat gaven onze cliënten en collega's ook aan. We denken dit te hebben gevonden in PaduaPop."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant