Afbeelding

Mega Vlooienmarkt Reddingsbrigade

Algemeen 946 keer gelezen

UDEN | Om de clubkas te spekken, houdt Reddingsbrigade Uden een grote vlooienmarkt op 30 mei, Hemelvaartsdag. De vlooienmarkt vindt plaats in het sportpark aan de Parklaan.

De Reddingsbrigade Uden heeft in totaal zo'n 120 leden. Ruim 40 leden zijn actief met het concreet uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden, waaronder in het waterrecreatiegebied van Recreatiepark Hemelrijk in Volkel. Hier heeft de reddingsbrigade de beschikking over een aantal reddingsboten met de daarbij behorende communicatiemiddelen.De opbrengst van de vlooienmarkt zal aangewend worden voor de aanschaf van extra oefenmateriaal. Zo kunnen leden praktisch oefenen met reddingswerkzaamheden in of rondom het water.

Tijdens het evenement zullen er 300 marktkramen opgesteld staan, waarbij particulieren hun gebruikte overtollige huisraad zullen verkopen. Zo zal er van alles te vinden zijn: van speelgoed en aardewerk tot audio-apparatuur en kleding. Ook zullen er een aantal standhouders aanwezig zijn met decoratieve spullen. Het gaat dan voornamelijk om landelijke en nostalgische spullen uit grootmoeders tijd. De markt is geopend van 10.00 tot 17.00 uur en de entree bedraagt 2,50 euro per persoon. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang. Parkeren rondom het terrein is gratis. Meer informatie: 0161 45 62 91.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant